BARATTI & MILANO 100g Extra horká+lieskovce

Kód: 42778
Neohodnotené
€5,90
Skladom (>5 ks)
Lahodná horká čokoláda naplnená čokoládým lieskovo-orieškovým krémom Vás prenesie do úplne iných svetov.

Detailné informácie

Doručenie
Doručenie
do 24 hodín
Garancia kvality
Garancia kvality
každého výrobku
3 000 výdajných miest
Výdajné miesta
Cez 3 000 výdajných miest
Výhodné zľavy
Výhodné zľavy
zľava 5 € pri ďalšom nákupe nad 45€ s kódom AKCIA5

Podrobný popis

 Lahodná horká čokoláda Cremino extra noir naplnená čokoládým lieskovo-orieškovým krémom, Vás prenesie do úplne iných svetov.

Limitovaná edícia čokolád Cremino extra noir reprezentuje históriu lahodnej chuti, keďže už v rokoch 1800 si svojou chuťou vyhrala srdcia a chuťové bunky talianskych panovníkov. Bola dlhodobo exkluzívnou špecialitou značky Baratti & Milano. Dnes táto pochúťka našťastie nie je len vymoženosťou vysokej vrstvy, ale môžeme si na nej pochutnať všetci. Lahodná vrstva horkej čokolády naplnená čokoládým lieskovo-orieškovým krémom Vás prenesie do úplne iných svetov.  

Čokoláda použitá na Cremino Extra noir obsahuje exkluzívne kakao a kakaové maslo a nasleduje pôvodnú receptúru. Pohrá sa s Vašimi chuťovými bunkami, kedy sa nebudete vedieť rozhodnúť, či práve jete čokoládu horkú, sladkú alebo snáď orieškovú? Skôr, než sa stihnete rozhodnúť, čokoláda je preč a vy nebudete vedieť urobiť nič iné, len skúsiť ďaľší kúsok.  

Zloženie: mliečna gianduja lieskovo oriešková čokoláda (cukor, lieskové oriešky 24%, kakaová hmota, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, odtučnené kakao, emulgátor: sójový lecitín), lieskové oriešky (9%), cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, odtučnené kakao 2%, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitín, prírodné arómy.

Môže obsahovať stopy iných orechov. Bezlepkový výrobok.

Priemerné výživové údaje na 100g: energia 2341kJ/563kcal; tuky 38,6g, z toho nasýtené mastné kyseliny 14,6g; sacharidy 40,7g, z toho cukry 37,5g; bielkoviny 9,3g; soľ 0,1g.

Skladujte na chladnom (18-20°C) a suchom mieste, vzdialené od zápachu.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: