Caffarel Caffarellino Kornútok 25g
Kód: 11159



Podrobný popis
Delikátny oblátkový kornútok plnený čokoládou Gianduja, s kúskami horkej čokolády a burizónovou ozdobou. Je ideálny snack počas dňa na rozveselenie nálady, či drobnosť, ktorá poteší Vašich blízkych pri akejkoľvek príležitosti.
V ČOM JE ČOKOLÁDA CAFFAREL TAK ŠPECIÁLNA?
Ako jedni z mála vyrábajú čokoládu z najkvalitnejších kakaových bôbov. V roku 1865 vynašli Gianduiotto - prvá balená pralinka. Sú stále verný pôvodnej receptúre, ktorá kombinuje 28% piemontských lieskových orieškov, najlepšiu čokoládu a unikátnu výrobnú metódu nazývanú „extrúzia“.
Spojením tradície a inovácie vytvárajú majstrovské diela z tých najkvalitnejších lieskových orechov spolu s najkvalitnejšími kakaovými bôbmi, podľa rovnakej remeselníckej kultúry, ktorá inšpirovala Paula Caffarela v roku 1826.
Všetky produkty sú s hrdosťou vyrábané v Taliansku, v Luserna San Giovanni, blízko Álp. Vynález Caffarela Gianduiotta exportoval turínsku čokoládovú kultúru do celého sveta a stal sa jedným z najlákavejších ambasádorov Made in Italy na svete.
Zloženie: náplň z lieskových orieškov 70% (cukor, lieskové oriešky 25%, kakaová hmota, kakaové maslo, rastlinný olej (kokosový, z palmových semiačok, palmový,bambucké maslo v rôznych podieloch), sušené plnotučné mlieko, emulgátor: sójový lecitín, aróma: vanilín), horká čokoláda 20% (cukor, kakaová hmota, kakové maslo, emulgátor: sójový lecitín, arómy, aróma: vanilín), oblátka (pšeničná múka, cukor, rastlinný olej /palmový/, soľ, emulgátor: sójový lecitín), ryžové burizóny 3% (ryžová múka 91%, cukor, výťažok z jačmenného sladu, soľ).
Obsah kakaová sušiny v horkej čokoláde min. 50%. Okrem kakaového masla obsahuje aj iné rastlinné tuky.
Môže obsahovať aj iné orechy a vajcia.
Výživové údaje na 100g
energia | 2257kJ/540kcal |
tuky | 30g, z toho nasýtené mastné kyseliny 14g |
sacharidy | 60g, z toho cukry 40g |
bielkoviny | 7g |
soľ | 0,15g |
Skladujte v suchu a chráňte pred teplom.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.