Caffarel Hazelnut Creations Cremino & Nocciolotta
Kód: 3509



Podrobný popis
Kombinácia dvoch lahodných čokoládových praliniek z dielne talianskej firmy Caffarel.
Nocciolotta je z kolekcie mliečnych bonbónov jednotlivo balených, pričom každý z nich je plnený celým lieskovým orieškom a jemným sladkým lieskovo-orieškovým krémom. Chutné a chrumkavé, sú dokonalou pochúťkou na spríjemnenie dňa.
Cremino je z kolekcie mliečnych bonbónov jednotlivo balených, z vysoko kvalitnej mliečnej čokolády Gianduja s vnútornou vrstvou orieškového krému. Jemné a krémové, rozplývajúce sa v ústach.
Nestarnúca kombinácie skvelá na párty alebo ideálny darček.
V ČOM JE ČOKOLÁDA CAFFAREL TAK ŠPECIÁLNA?
Ako jedni z mála vyrábajú čokoládu z najkvalitnejších kakaových bôbov. V roku 1865 vynašli Gianduiotto - prvá balená pralinka. Sú stále verný pôvodnej receptúre, ktorá kombinuje 28% piemontských lieskových orieškov, najlepšiu čokoládu a unikátnu výrobnú metódu nazývanú „extrúzia“.
Spojením tradície a inovácie vytvárajú majstrovské diela z tých najkvalitnejších lieskových orechov spolu s najkvalitnejšími kakaovými bôbmi, podľa rovnakej remeselníckej kultúry, ktorá inšpirovala Paula Caffarela v roku 1826.
Všetky produkty sú s hrdosťou vyrábané v Taliansku, v Luserna San Giovanni, blízko Álp. Vynález Caffarela Gianduiotta exportoval turínsku čokoládovú kultúru do celého sveta a stal sa jedným z najlákavejších ambasádorov Made in Italy na svete.
Zloženie: cukor, lieskové oriešky, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, rastlinné tuky (palmový, saflorový, illipe, bambucký), rastlinné oleje (slnečnicový, saflorový a ryžový), nízkotučné kakao, sušené odstredené mlieko, emulgátor: sójový lecitín, arómy, mandle, glukózový sirup.
Môže obsahovať iné orechy. Bezlepkový výrobok.
Výživové údaje na 100g
energia | 2326kJ/558kcal |
tuky | 36g, z toho nasýtené mastné kyseliny 14g |
sacharidy | 50g, z toho cukry 48g |
bielkoviny | 6,9g |
soľ | 0,13g |
Skladujte na chladnom a suchom mieste.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.