Caffarel Hazelnut Nocciolotta Milk 165g
Kód: 3547



Podrobný popis
Krémová mliečna čokoláda s chrumkavými lieskovými orieškami
Nocciolotta je z kolekcie mliečnych bonbónov jednotlivo balených, pričom každý z nich je plnený celým lieskovým orieškom a jemným sladkým lieskovo-orieškovým krémom. Chutné a chrumkavé, sú dokonalou pochúťkou na spríjemnenie dňa.
V ČOM JE ČOKOLÁDA CAFFAREL TAK ŠPECIÁLNA?
Ako jedni z mála vyrábajú čokoládu z najkvalitnejších kakaových bôbov. V roku 1865 vynašli Gianduiotto - prvá balená pralinka. Sú stále verný pôvodnej receptúre, ktorá kombinuje 28% piemontských lieskových orieškov, najlepšiu čokoládu a unikátnu výrobnú metódu nazývanú „extrúzia“.
Spojením tradície a inovácie vytvárajú majstrovské diela z tých najkvalitnejších lieskových orechov spolu s najkvalitnejšími kakaovými bôbmi, podľa rovnakej remeselníckej kultúry, ktorá inšpirovala Paula Caffarela v roku 1826.
Všetky produkty sú s hrdosťou vyrábané v Taliansku, v Luserna San Giovanni, blízko Álp. Vynález Caffarela Gianduiotta exportoval turínsku čokoládovú kultúru do celého sveta a stal sa jedným z najlákavejších ambasádorov Made in Italy na svete.
Zloženie: cukor, sušené plnotučné mlieko (15%), kakaové maslo, lieskové oriešky (8,5%), rastlinné tuky (palmový, tuk z požltu farbiarskeho, illipe, bambucký), kakaová hmota, rastlinné oleje (slnečnicový, olej z požltu farbiarskeho, ryžový), odtučnený kakaový prášok, sušené odstredené mlieko (1%), emulgátor: sójový lecitín, vanilín.
Môže obsahovať mandle a iné orechy. Bezlepkový výrobok.
Výživové údaje na 100g
energia | 2382kJ/570kcal |
tuky | 35g, z toho nasýtené mastné kyseliny 16g |
sacharidy | 56g, z toho cukry 50g |
bielkoviny | 8,0g |
soľ | 0,18g |
Skladujte na chladnom a suchom mieste.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.