GIULIANO TARTUFI DARČEKOVÁ KAZETA - 8 DRUHOV
Kód: 880



Podrobný popis
1)OLNF100 Condimento. Dressing s príchuťou čiernej hľuzovky na báze extra panenského olivového oleja. Objem: 100ml.
Zloženie: extra panenský olivový olej 98,5%, sušená letná hľuzovka 0,5% (Tuber aestium Vitt), aróma. Výživové údaje na 100g: Energia 3676kJ/894kcal; tuky 99g, z toho nasýtené mastné kyseliny 18 g; sacharidy 0g, z toho cukry 0g; vlákniny 0g; bielkoviny 0g; soľ 0g.
2. SAT180 Salsa tartufata. Omáčka šampiónová s letnou hľuzovkou. Hmotnosť: 180g.
Zloženie: šampinóny (Agaricus bisporus), extra panenský olivový olej, slnečnicový olej, čierné olivy, letná hľuzovka 1%(Tuber aestivum Vitt.), soľ, aróma. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 7 dní. Výživové údaje na 100g: Energia 1465kJ/356kcal; tuky 36g, z toho nasýtené mastné kyseliny 4,7 g; sacharidy 2,9g, z toho cukry 0,2g; vlákniny 1,8g; bielkoviny 3,2g; soľ 1,5g.
3) RSTAR Riso al Tartufo. Ryža Carnaroli s letnou hľuzovkou. Hmotnosť: 350g.
Ryža Carnaroli je pôvodom, ako ryža arborio, z Talianska; je nazývaná "kráľovnou talianskej ryže". Pripravíte z nej dokonalé risotto.
Zloženie: ryža Carnaroli 98%, lyofilizovaná hľuzovka letná 1% (Tuber aestivum Vitt.), aróma. Výživové údaje na 100g: Energia 1502kJ/354kcal; tuky 0,9g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g; sacharidy 77,5g, z toho cukry 0,2g; vlákniny 2,7g; bielkoviny 7,6g; soľ 0,01g. Príprava - tri fázy: 1.PRAŽENIE: na panvici opražíme nakrájanú cibuľku s maslom, potom dobre opečieme, aby absorbovala tuk a získala takmer priesvitný vzhľad; 2.VARENIE: varíme na strednom ohni navlhčením ryže a postupným pridávaním vody až kým sa absorbuje, za častého miešania;3.PEČENIE: Po uvarení odstavte z ohňa a pridajte maslo a zvyčajne trochu strúhaného parmezánu, veľmi dobre premiešajte, aby ste získali klasickú krémovitosť rizota, nie príliš tekuté ani príliš kompaktné. Čas prípravy: 20 minút. Krajina pôvodu základnej zložky: Taliansko.
4) Fettucine al Tartufo Estivo. Vaječné cestoviny z tvrdej pšenice s letnou hľuzovkou. Hmotnosť: 250g.
Zloženie: múka z tvrdej pšenice, vajcia 23%, biela hľuzovka 5% (Lat. názov Tuber magnatum Pico), aróma, soľ. Čas prípravy: 9 minút.
Výživové údaje na 100g: Energia 1546kJ/365 kcal, Tuky 3,6g, nasýtené mastné kyseliny 1,2g, Sacharidy 68g, z toho cukry 2,3g, , Bielkoviny 14g, soľ: 0,09g.
5) PTB80 Crema di Funghi porcini e tartufo bianco. Natierka šampionová s bielou hľuzovkou. Hmotnosť: 80g.
Zloženie: šampióny 58,5%, (Boletus edulis a ich skupina), extra panenský olivový olej, aróma, soľ, biela hľuzovka 0,5% (Tuber magnatum Pico). Výživové údaje na 100g: Energia 984kJ/239kcal; tuky 24g, z toho nasýtené mastné kyseliny 3,9 g; sacharidy 1,3g, z toho cukry 0,6g; vlákniny 3,2g; bielkoviny 2,4g; soľ 0,44g. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 7 dní.
6) E.I.18A Tartufo estivo intero. Celé letné hľuzovky.
Hmotnosť Netto: 25g. Hmotnosť pevného podielu:18g.
Zloženie: letná hľuzovka 1%(Tuber aestivum Vitt.), voda, soľ, aróma. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 6 dní. Výživové údaje na 100g: Energia 333kJ/80kcal; tuky 1,3g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g; sacharidy 6,4g, z toho cukry 0,5g; vlákniny 8,4g; bielkoviny 6,4g; soľ 0,45g. Krajina pôvodu základnej zložky: Taliansko.
7) PST80 Pesto con Tartufo estivo. Pesto s letnou hľuzovkou.Talianská špecialita. Hmotnosť: 80g.
Zloženie: bazalka, extra panenský olivový olej, syr parmigiano reggiano DOP (mlieko, soľ, syridlo), letná hľuzovka 3% (Tuber aestivum Vitt), syr peccorino (mlieko, soľ, syridlo), piniové orechy 1%, rastlinné vlákniny, sladidlo: trháloza, kyselina: kyselina citrónová, kyselina mliečna, soľ, aróma. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 6 dní. Výživové údaje na 100g: Energia 1793kJ/434kcal; tuky 39g, z toho nasýtené mastné kyseliny 7 g; sacharidy 11,3g, z toho cukry 3,9g; vlákniny 8,5g; bielkoviny 5,3g; soľ 2,61g.
8) GLT180 Glassa aceto Balsamico. DOCHUCOVADLO NA BÁZE BALZAMICKÉHO OCTU Z MODENY ICP S PRÍCHUŤOU LETNEJ HĽUZOVKY. Objem: 180ml.
Označenie "balzamico ocot z Modeny ICP" je chránené značenie a môžu ich niesť iba balzamické octy produkované v oblasti Modeny.
Zloženie: balzamický ocot z Modeny IGP 55% (vínný ocot, zahustený hroznový mušt), varený hroznový mušt, kukuričný škrob, aróma. Výživové údaje na 100g: Energia 808kJ/190kcal; tuky 0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g; sacharidy 45g, z toho cukry 39g; bielkoviny 1g; soľ 0,1g.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.